Sehari kenal dah Pecah Dara

Tanggal 13 July menjadi hari bersejarah.. kerna dihari itulah termeterainya ikatan antara aku dan ZeeRin.. Alhamdu Lillah.. Wlupun hasrat dihati ingin memiliki Zee, tapi Takdir telah membuka hatiku kpd si adik yg lebih Cun di saat akhir..

Tatkala aku menyentuhnya, aku belai ZeeRin dgn perlahan2.. Aku belanja dia minum.. Bawa jumpa mak ayah aku, aku pekenalkan kat kwn2 aku.. bukan niat dihati nk menunjuk tp skurang2nya mereka tahu dan x berkecil hati pd aku kerna merahsiakan ikatan kami..

Dihari yg sama aku perlu menunaikan tanggungjawab sbg seorg staff utk kembali ke Stone Jungle.. Aku membawa ZeeRin bersama.. Aku henjut dy pelan2 sekitar 40-60km/j ajer..biasa arr, dara lagikan maner bleh henjut laju2.. kadang-kala aku rasa tercabar.. ingin saja aku henjut laju2.. tapi aku bersabar.. sebab aku xla slow sgt, lori naik bukit ngan mercedes tgh berenti slamber jer aku potong.. Kira laju gak aku time 2..

Memandangkan ZeeRin masih baru, aku yg caring mengambil keputusan utk berenti rehat sebanyak 3 kali.. dah hasilnya.. perjalanan yg sepatutnya mengambil masa 2 jam telah dipecah rekod oleh aku yg hanya mengambil masa hampir 4 jam utk smpi ke destinasi.. at the end result meter ZeeRin dah mencecah angka 130km..

17 kesan cap jari:

abG chiK said...

bengong gler title..hahaha

hudadida said...

ngok je title..huhu

Robert said...

bwk dtg shah alam tgk..
try ngn elit aku
bahaha..

Razman said...

xpecah lg tu..1000 bru pecah.. usaha henjut lbey sket..haha

Razman said...

xpecah lg tu..1000 bru pecah.. usaha henjut lbey sket..haha

Airland said...

a.chik: sajer bg tajuk gmpak... nk tgk baper ramai yg jenguk..hahaha

hudadida: cam best je tajuk kan??

robert: ko tgu arr..

razman: cukup 4 kali aku balik umah.. pecah arr..hahaha

Razman said...

blk umah jgn parking tempat aku...hormat sket legend senior...

t.Y.a said...

robert:

mengada ehk!!!

t.Y.a said...

robert:

mengada ehk!!!

Airland said...

razman: apelak.. xkan xreti rule kot? Yg bru didahulukan dan diutamakan.. Yg lama parking kat luar pgr..hahaha

tya: robert mmg mengada + gatal gak..

tawawfayakof said...

bawak gi ceras-PPMI la... amacam?

Airland said...

aku slamber jerr..

Airland said...

aku slamber jerr..

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

hahah tak paham cerite ape nih

Kamp said...

aku punye lagi la.. kenal2 dh barai.. nasib badan la dpt yg 2nd hand punya...

iwan said...

bodoh..bangang titile

Anonymous said...

Kau x tau dlu kilang keta tu tester dah robe dara keta kau